Pare greu de crezut, dar norocul lui Stelian Ogica (foto) s-a aratat din nou. La extragerea de ieri, miliardarul de la Loto a castigat un premiu de 4,9 milioane de lei, al treilea pot pe care Ogica il "inhata" in ultimele trei luni. Castigatorul a ni
Pare greu de crezut, dar norocul lui Stelian Ogica (foto) s-a aratat din nou. La extragerea de ieri, miliardarul de la Loto a castigat un premiu de 4,9 milioane de lei, al treilea pot pe care Ogica il "inhata" in ultimele trei luni. Castigatorul a nimerit patru numere din cele sase: 17, 26, 31 si 37. "Suma e mica, dar voi castiga potul cel mare pana la urma", ne-a spus Ogica. Acum trei luni, omul care a facut puscarie dupa ce a revendicat fara succes primul mare premiu din istoria Loteriei - 1 milion de dolari, a castigat un miliard, apoi 9 milioane de lei. Despre norocul de ieri seara a aflat intamplator. Era in drum spre Cluj, in masina, cand l-a sunat cineva sa-l intrebe daca a castigat ceva. Atunci a verificat biletul si a aflat ca e cu 5 milioane de lei mai bogat.
Premiul cel mare nu a fost castigat ieri, asa ca aproape 80 de miliarde lei vor fi bani reportati pentru extragerea viitoare. Directorii Loteriei Romane apreciaza ca premiul cel mare va fi de trei milioane de euro. Alti 25 de jucatori au nimerit cinci numere din cele sase si au castigat fiecare cate 228 de milioane lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.