Fiind de obicei omul din spatele politicianului, Anca Alexandrescu, fiica ziaristului Horia Alexandrescu, iese in public pentru a sanctiona unele din defectele sefului sau. Consilier de presa a presedintelui PSD, desi mereu langa Adrian Nastase si pr
Fiind de obicei omul din spatele politicianului, Anca Alexandrescu, fiica ziaristului Horia Alexandrescu, iese in public pentru a sanctiona unele din defectele sefului sau. Consilier de presa a presedintelui PSD, desi mereu langa Adrian Nastase si promovata de acesta, Anca pare dezamagita de prestatia lui in campania electorala, potrivit declaratiilor acordate ziarului "Cotidianul". "Nu reuseste sa treaca de ecran"; "Basescu a fost mult mai natural"; "Basescu a fost aproape de omul de rand"; "Nastase n-a fost spontan mai deloc"; "se razbuna"; "face remarce rautacioase" - sunt doar cateva din observatiile acide ale Ancai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.