Mai rar asemenea jocuri! Dupa 60 de minute intense, Oltchim Ramnicu Valcea a invins echipa germana BSV Buxtehude cu 31-28 (16-18). insa povestea calificarii nu se incheia. in meciul tur, nemtoaicele invinsesera cu exact acelasi scor! La loteria arunc
Mai rar asemenea jocuri! Dupa 60 de minute intense, Oltchim Ramnicu Valcea a invins echipa germana BSV Buxtehude cu 31-28 (16-18). insa povestea calificarii nu se incheia. in meciul tur, nemtoaicele invinsesera cu exact acelasi scor! La loteria aruncarilor de departajare, formatia pregatita de Heike Axmann si-a pastrat sangele rece si a extras lozul castigator pentru semifinalele Challenge Cup. Specialistii estimau ca Oltchim si Buxtehude ar fi trebuit sa se ciocneasca in finala. Sortii au vrut altceva si marele meci a fost programat in "sferturi". Desi promisesera ca vor invinge la zece goluri, jucatoarele lui Aurelian Rosca au jucat modest 45 de minute. Tribunele au fost, insa, alaturi de fete. 2.500 de oameni au creat o presiune teribila, iar Valcea, chiar si cu o defensiva de plastilina, a renascut in ultimul sfert de ceas.
Gratie preciziei Mihaelei Raceala, romancele au egalat, apoi s-au desprins la doua goluri (28-26, min. 51), pentru ca la final tabela sa consemneze scorul 31-28, adica exact rezultatul cu care castigase echipa germana in prima mansa. Conform regulamentului, au urmat direct loviturile de departajare. O raritate in handbal. La 3-3, Carmen Pelin a parat aruncarea Melaniei Schliecker. Dospin a marcat (4-3), la fel si Melbeck (4-4). Adina Meirosu a ratat si ea ultima executie a seriei de cinci, refuzand sa dea lovitura de gratie.
incepeau aruncarile cap la cap, decisive. Raceala inscrie (5-4), Buxtehude la fel (5-5), Gasca rateaza, Harms nu iarta (5-6)! Se terminase. Ce simplu e uneori sa gresesti de la numai sapte metri!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.