Conducerea Camerei Deputatilor a inceput anul cu stangul. in ianuarie, presedintele Camerei a primit o plangere la adresa unui vechi parlamentar acuzat ca ar fi jignit o doamna care i-a blocat masina in parcare.
Intitulata "Plangere impotriva
Conducerea Camerei Deputatilor a inceput anul cu stangul. in ianuarie, presedintele Camerei a primit o plangere la adresa unui vechi parlamentar acuzat ca ar fi jignit o doamna care i-a blocat masina in parcare.
Intitulata "Plangere impotriva deputatului Uniunii Ucrainenilor din Romania, stefan Tcaciuc", hartia primita la biroul lui Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor, il paraste pe alesul sus-numit ca este nepoliticos cu soferitele. Autoarea plangerii este Daniela Mioara soros, vicepresedinta a Fundatiei pentru Romanii de Pretutindeni, ea acuzandu-l pe deputat ca a jignit-o si a trimis-o la origini chiar in curtea interioara a imobilului unde isi are sediul fundatia pe care o reprezinta si biroul parlamentar al lui Tcaciuc.
Reclamanta relateaza cu lux de amanunte ca a parcat in fata masinii deputatului, iar cand a fost chemata de portarul cladirii sa isi mute masina, a fost facuta in toate felurile de parlamentarul care s-a dat jos din SuperNova de serviciu si a debitat "un sir incredibil de injurii si jigniri la adresa mea si a familiei mele", detaliate in plangerea catre seful Camerei Deputatilor: "Idioato, cine te-a invatat sa parchezi asa? Iesi in pi... ma-tii mai repede ca ma grabesc! Nu auzi ce spun scroafo, sa te misti mai repede ca ma grabesc? si nenumarate "du-te in pi... ma-tii" repetate cu o ura furibunda".
Dupa aceste amanunte suculente, plangerea adresata conducerii Camerei se incheie cu rugamintea ca problema sa fie tratata cu mare seriozitate, mai ales ca face si obiectul unei sesizari la politie.
Presedintele Camerei Deputatilor a trimis plangerea la Comisia juridica, care a ramas interzisa. Secretarul comisiei, pesedistul Florin Iordache, ne-a marturisit ca o comisie parlamentara nu poate sa isi dea cu parerea despre cum isi parcheaza deputatii masina.
Plus ca "e prima data cand primim o asemenea sesizare si comisia a decis, deoarece se desfasoara si o ancheta a politiei, sa o trimita Biroului Permanent", spune Iordache. "Paratul", adica deputatul ucrainean stefan Tcaciuc, sustine contrariul fata de ceea ce scrie in sesizarea la adresa lui. El spune ca deja si-a cerut scuze, recunoscand ca a fost nervos in parcare cu Daniela soros, fiindca se grabea sa ajunga la Parlament. Dar sustine ca scandalul a fost alimentat si de reclamanta.
"Am intrebat-o, intr-adevar, cine a invatat-o sa parcheze asa, dar mi-a raspuns "Dom'le, dumneata stii cine sunt eu?!"", spune Tcaciuc.
Deputatul afirma ca are si martori care au vazut ca, de fapt, Daniela soros i-ar fi dat cu pumnii in masina de la Parlament, in momentul in care parasea parcarea. in ceea ce priveste faptul ca a fost reclamat la Politie, Tcaciuc ne-a spus ca deja au fost luate declaratiile martorilor si ca, daca va fi cazul sa mearga la tribunal, este convins ca justitia ii va da dreptate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.