Suporterii banateni au creat sambata seara, in tribunele Cotrocenilor, un colt din fenomenul care se petrece saptamanal pe "Dan Paltinisanu" din Timisoara. Intai i-a luat pe nepregatite frigul si ninsoarea, apoi vantul, dar au rezistat eroic la locu
Suporterii banateni au creat sambata seara, in tribunele Cotrocenilor, un colt din fenomenul care se petrece saptamanal pe "Dan Paltinisanu" din Timisoara. Intai i-a luat pe nepregatite frigul si ninsoarea, apoi vantul, dar au rezistat eroic la locurile lor. Contra, Moldovan si ceilalti jucatori ai lui Olaroiu i-au rasplatit cu o victorie cu aura de miracol. Obositi dupa semifinala de Cupa cu Dinamo, "bancarii" n-au jucat nimic timp de o ora. Terenul s-a colorat in violet, fotbalistii lui Poli desfasurandu-se in voie pe langa mijlocasii inexistenti ai gazdelor. Paleacu ("transversala") si Caramarin - unul dintre cei patru "cavaleri" transferati la Timisoara (21) - au irosit situatii rarisime. Recomandand mingea lunga, la bataie, pentru a trece peste faza de constructie, anevoiasa in fata unui adversar cu o linie mediana net superioara, Landi a sperat sa-i iasa jocul. insa Sergiu Radu, scapat pe dreapta, l-a lobat pe Popa, dar balonul n-a gasit spatiul portii. Totusi, italianul a gasit schimbarea fericita. L-a bagat pe Vlad Munteanu, al carui sut ireal, de la aproape 35 de metri, l-a lasat masca pe goalkeeper-ul lui Poli: 1-0.
"Oli" a raspuns excelent. L-a scos pe Paleacu, l-a introdus pe Rus fundas dreapta si l-a eliberat pe Contra. Morisca comandata de "Gurita" a dat rezultate. Caramarin a egalat (85) cu un sut plasat din interiorul careului mare, apoi Moldovan, excelent pe tot parcursul partidei, a obtinut un penalty a carui transformare a parut o joaca. 1-2!
Timisoara incepe sa viseze. Sambata noapte n-a dormit nimeni. Toata lumea a povestit cum Bucurestiul a devenit "teritoriu violet". si e doar prima pagina a povestii...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.