Cunoscutul om de televiziune Valeriu Lazarov si sotia lui, Augusta Dumitrascu, sunt la inaltime. Nu e nici o figura de stil. E pur si simplu o descriere fidela a locului unde isi au birourile: la etajul 42 al unei celebre constructii din capitala Spa
Cunoscutul om de televiziune Valeriu Lazarov si sotia lui, Augusta Dumitrascu, sunt la inaltime. Nu e nici o figura de stil. E pur si simplu o descriere fidela a locului unde isi au birourile: la etajul 42 al unei celebre constructii din capitala Spaniei, "Torre Picasso", cea mai inala cladire locuita din Madrid (157 metri). Libertatea i-a vizitat pe cei doi la serviciu, la sediul firmei care a "mosit" o serie de emisiuni de succes din Romania si unde se coc idei pentru viitoarele programe de divertisment. Ora 13. Ma intalnesc cu Augusta Dumitrascu la cativa pasi de "uriasul" de 43 de etaje, pe care e greu sa-l "prinzi" in intregime dintr-o privire: Turnul Picasso. "Noi avem birourile la penultimul etaj, 42", imi spune Augusta.
Birourile "Prime Time" sunt foarte primitoare. Pe peretii portocalii ai holurilor stau zeci de fotografii din care zambesc vedete iubite de romani: Mircea Radu in studioul emisiunii "Din dragoste", Andreea Marin la "Surprize", imagini de la "Ploaia de stele"... Nu lipseste nici o vedeta din emisiunile produse de firma lui Valeriu Lazarov. in sala de consiliu, locul tablourilor e luat de premii, diplome si recorduri de audienta. "Tocmai ma uitam la o caseta, cu inregistrarea emisiunii "Geniali", cea cu Florin Piersic", explica Augusta. De cand lucreaza la aceasta firma, prin mainile ei au trecut mii de casete, cu tot felul de formate de emisiuni. E director de dezvoltare pe proiecte internationale si ii place foarte mult ceea ce face. Are biroul chiar langa fereastra, iar privelistea e superba. "De la geam vad si autostrada pe care mergem spre casa", imi spune Augusta, zambind.
Casa lor e un subiect "tabu". Valeriu Lazarov imi spune ca mai multe ziare si reviste spaniole le-au cerut permisiunea de a face un reportaj la ei acasa. "Am refuzat. Aici, personalitatile publice evita sa dea prea multe detalii sau sa se lase fotografiate acasa, de teama sa nu fie luate in vizor de ETA sau de alte grupari teroriste. in urma cu mai multi ani, eu am primit intr-o zi un telefon de amenintare de la o persoana care a spus ca face parte din ETA. Am anuntat autoritatile si am stat la hotel cateva zile, nu m-am mai dus acasa", isi aminteste Valeriu Lazarov.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.