Timp de doua saptamani, bucurestenii vor face cunostinta cu cei 18 pretendenti la fotoliul de edil-sef al Capitalei. campania s-a declansat ieri. in cele zece zile prevazute de lege pentru inregistrarea candidaturilor 18 candidati s-au inscris ofici
Timp de doua saptamani, bucurestenii vor face cunostinta cu cei 18 pretendenti la fotoliul de edil-sef al Capitalei. campania s-a declansat ieri. in cele zece zile prevazute de lege pentru inregistrarea candidaturilor 18 candidati s-au inscris oficial in cursa pentru Primaria Generala. Printre ei, doar cateva personalitati care se pot numara pe degetele de la o mana: Anca Petrescu (PPRM), un independent, Ralu Filip, un fost vicepremier, Adriean Videanu (Alianta PNL-PD), un primar de sector, Marian Vanghelie (PSD), un ex-celebru inspector general, Cristian Popescu- zis Piedone, si Radu Opaina (PUR). Restul, ilustri necunoscuti. Judecatorul Mihai Dragutescu, presedintele Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, a precizat ca nici una dintre cele 18 candidaturi nu a fost contestata la tribunal.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.