In cadrul Galei Premiilor UNITER care va avea loc pe data de 4 aprilie 2005 la Sala Mare a Teatrului National "I.L. Caragiale", Asociatia Internationala a Criticilor de Teatru (AICT) - Sectia Romana isi va acorda cele doua premii. Anul acesta, Premiu
In cadrul Galei Premiilor UNITER care va avea loc pe data de 4 aprilie 2005 la Sala Mare a Teatrului National "I.L. Caragiale", Asociatia Internationala a Criticilor de Teatru (AICT) - Sectia Romana isi va acorda cele doua premii. Anul acesta, Premiul Criticii revine regizorului Mihai Maniutiu, pentru programul de lectura moderna a textului clasic, incununat in anul 2004 prin spectacolul "Electra" dupa Sofocle si Euripide, realizat la Teatrul de Stat din Oradea. Premiul de Onoare ii va fi inmanat actorului Ion Caramitru, pentru sustinerea valorilor, a demnitatii profesionale si a solidaritatii breslei teatrale in cei 15 ani de existenta a Uniunii Teatrale din Romania.
Juriul a fost alcatuit din Biroul AICT - Sectia Romana: Ludmila Patlanjoglu (presedinte), Alice Georgescu (vicepresedinte), Natalia Stancu (secretar), Ion Parhon, Ion Cazaban si Stefan Oprea (membri).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.