Un pastor din Australia, adept al nudismului, i-a indemnat pe credinciosi sa vina dezbracati la slujbele sustinute de el. Robert Wright, in varsta de 51 de ani, oficiaza astfel de ceremonii religioase saptamanal intr-un centru pentru nudisti in aprop
Un pastor din Australia, adept al nudismului, i-a indemnat pe credinciosi sa vina dezbracati la slujbele sustinute de el. Robert Wright, in varsta de 51 de ani, oficiaza astfel de ceremonii religioase saptamanal intr-un centru pentru nudisti in apropierea orasului Brisbane, relateaza cotidianul "Australian Daily Telegraph". Pastorul, care este naturist convins de aproximativ 16 ani si care a devenit preot abia in urma cu trei ani, sustine ca nu incearca sa-i determine pe crestini sa devina nudisti, ci ii cheama la slujbele sale pe crestinii care sunt deja nudisti. El mai spune ca pregateste un festival de muzica al nudistilor. "Nici macar fortele de ordine nu vor avea haine pe ele. (...) Nu vad nimic rusinos in expunerea nuditatii. La acest festival vor veni mai ales crestini si in nici un caz nu vor avea loc orgii sexuale, cum si-ar putea imagina oamenii de rea credinta", mai spune Wright. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.