Steaua nu va conta in partida de maine seara pe serviciile lui Sorin Paraschiv, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene dupa avertismentul primit in partida tur. In rest, nu exista probleme medicale, iar locul "inchizatorului" va fi lua
Steaua nu va conta in partida de maine seara pe serviciile lui Sorin Paraschiv, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene dupa avertismentul primit in partida tur. In rest, nu exista probleme medicale, iar locul "inchizatorului" va fi luat de Radoi sau de Dica, Zenga urmand sa decida cu cateva ore inaintea jocului. De la gazde va lipsi capitanul Quique Alvarez, accidentat la Bucuresti, locul sau urmand sa fie luat de Gonzalo, revenit dupa o etapa de suspendare. Cea mai importanta mutare in echipa "Submarinului Galben" va fi reintrarea in primul unsprezece a argentinianului Juan Roman Riquelme (foto) care, de asemenea, nu a evoluat la Bucuresti fiind suspendat. Riquelme este unul dintre cei mai in forma mijlocasi din Spania, el fiind considerat liderul de valoare al lui Villarreal. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.