Craiova vine la Constanta cu moralul la pamant. Echipa este pe ultimul loc in clasament, cu un pas in Divizia B, iar antrenorul Pavel Badea va sta, probabil, pentru ultima oara pe banca echipei. Peste toate insa, Craiova traieste drama lui Schumacher
Craiova vine la Constanta cu moralul la pamant. Echipa este pe ultimul loc in clasament, cu un pas in Divizia B, iar antrenorul Pavel Badea va sta, probabil, pentru ultima oara pe banca echipei. Peste toate insa, Craiova traieste drama lui Schumacher, a carui fetita de numai cinci saptamani a murit joi. Farul n-are insa timp de concesii, iar victoria din cupa, de la mijlocul saptamanii, ii da prima sansa * Derby-ul Capitalei se joaca in Regie. Sportul este pe val, il are pe Gigel Bucur in forma maxima si asteapta cu incredere pe Dinamo. "Cainii rosii" sunt obligati sa castige, Borcea amenintand cu sanctiuni financiare repetarea insuccesului din Cotroceni. Dinamo mizeaza insa pe suspendarea lui Stelea, fiind greu de crezut ca Gaev poate gafa si el * Clujul lui Sunda sta linistit la mijlocul clasamentului, cu "zero" la "adevar", dar stie ca orice pas gresit poate conta enorm la finalul campionatului * In Cotroceni vine Olaroiu. Nu singur, ci impreuna cu alti patru ex-"bancari" ajunsi la Timisoara. "Se joaca! Vom vedea pe teren cine este mai bun", a spus Gino Iorgulescu, presedintele lui FC National. "Gruparea din Cotroceni traieste acum si prin meritul meu si al celor plecati in Banat", a declarat Olaroiu * O alta revedere este cea de la Pitesti, unde Cartu primeste vizita Otelului. Argesul pare evadat din subsolul clasamentului, in timp ce Stoichita asteapta ca numele sau sa ajunga la urechile miliardarului Mittal * Iasiul are prima sansa in fata lui Apulum, insa ardelenii stiu ca joaca un meci de sase puncte in Copou. Cine bate iese la lumina, cine pierde se pregateste de "matineu". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.