Noul Ford Focus a fost lansat saptamana acesta pe piata din Romania. Modelul, aflat la a doua generatie, are parte de imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste pachetele optionale si accesorizarea. Tot felul de gadgeturi de ultima ora gen comand
Noul Ford Focus a fost lansat saptamana acesta pe piata din Romania. Modelul, aflat la a doua generatie, are parte de imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste pachetele optionale si accesorizarea. Tot felul de gadgeturi de ultima ora gen comanda vocala, faruri adaptative, key free, tehnologie responsiva maresc comoditatea soferului. Linia este cea definita de vechiul model - vandut in lume in peste sase milioane de exemplare - cu accente dinamice la partea dorsala. Autoturismul isi mentine o buna stabilitate chiar si la viraje stranse la viteze ce depasesc 100 km/h. Directia poate fi stabilita pentru modul confort, standard si sport, in functie de temperamentul celui de la volan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.