Adrian Mutu nu va putea sa se razbune pe Chelsea in finala Ligii Campionilor deoarece fosta sa echipa si actuala sa formatie, Juventus Torino, se pot intalni numai in semifinalele competitiei, programate pentru 26/27 aprilie si 3/4 mai, date la care
Adrian Mutu nu va putea sa se razbune pe Chelsea in finala Ligii Campionilor deoarece fosta sa echipa si actuala sa formatie, Juventus Torino, se pot intalni numai in semifinalele competitiei, programate pentru 26/27 aprilie si 3/4 mai, date la care romanul este inca suspendat. In urma tragerii la sorti care a avut loc ieri, la Nyon, Juventus va intalni in "sferturi" pe Liverpool, iar Chelsea pe Bayern München. Tot ieri au fost stabilite si meciurile din semifinale, unul dintre acestea opunand invingatoarele partidelor de mai sus. Astfel, este posibila o semifinala Chelsea - Juventus, dar nu si o finala intre cele doua echipe. Mutu a declarat de mai multe ori ca viseaza sa intalneasca fosta sa echipa in finala Ligii Campionilor si chiar sa marcheze golul victoriei. "Fostei mele echipe ii doresc tot ce este mai bun. Ii doresc sa ajunga in finala Ligii Campionilor. Sa joace cu Juventus si eu sa marchez golul victoriei", a declarat Mutu dupa ce a semnat pentru Juventus. (N.G.)
Programul sferturilor de finala
1. Liverpool - Juventus Torino
2. AC Milan - Inter Milan
3. Olympique Lyon - PSV Eindhoven
4. Chelsea - Bayern Munchen
Programul semifinalelor
4 (Chelsea/Bayern) - 1 (Liverpool/Juventus)
2 (Milan/Inter) - 3 (Lyon/PSV)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.