Lucrarile de constructie la proiectul imobiliar Dambovita Center din Bucuresti ar putea incepe in aceasta primavara, cu aproape doi ani intarziere fata de data stabilita initial, dupa modificarea actionariatului companiei care gestioneaza proiectul.
Lucrarile de constructie la proiectul imobiliar Dambovita Center din Bucuresti ar putea incepe in aceasta primavara, cu aproape doi ani intarziere fata de data stabilita initial, dupa modificarea actionariatului companiei care gestioneaza proiectul. Potrivit datelor furnizate ieri de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), conducerea companiei Dambovita Center SRL a anuntat institutia ca lucrarile de constructie vor incepe in perioada urmatoare si vor fi finalizate in 2008. In prezent se lucreaza la drumurile de acces si la conectarea santierului la reteaua de electricitate. In martie 2003, fostul minister al Lucrarilor Publice si firmele Mimel Imsat (Turcia) si ORB Estates (Marea Britanie) au incheiat un contract de parteneriat public-privat pentru realizarea unui complex imobiliar de mari dimensiuni (cu hotel de lux, centru comercial si de distractii, cinematografe, sali de expozitii, zona rezidentiala si un spital) pe amplasamentul cunoscut sub denumirea Casa Radio. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.