Un incendiu puternic, stins dupa 12 ore de pompierii din Campulung Moldovenesc si Gura Humorului, a cuprins o fabrica de cherestea din comuna suceveana Pojorata si a ucis un barbat. Focul, izbucnit la firma romano-spaniola "Maderas de Bucovina" SRL,
Un incendiu puternic, stins dupa 12 ore de pompierii din Campulung Moldovenesc si Gura Humorului, a cuprins o fabrica de cherestea din comuna suceveana Pojorata si a ucis un barbat. Focul, izbucnit la firma romano-spaniola "Maderas de Bucovina" SRL, a fost observat joi seara. La sosirea pompierilor, incendiul cuprinsese intreg complexul de productie al societatii, pe o suprafata de 2.500 mp. Flacarile au mistuit constructiile destinate productiei, fiind degradate echipamente de prelucrare a lemnului. Se pare ca incendiul a fost declansat de scanteile de la cosul de fum al centralei termice care au aprins acoperisul uneia dintre cladiri. Incendiul a fost stins complet abia ieri dimineata, iar muncitorii care au facut curatenie au descoperit un cadavru calcinat si mai multe oase. Ulterior s-a stabilit ca persoana care a decedat in incendiu este Marcel F., 40 de ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.