Fostul sef al Comandamentului de Logistica Intrunit din Ministerul Apararii Nationale (MApN), generalul Marin Maciuca, convocat ieri la sediul PNA pentru a fi audiat in legatura cu legalitatea unor contracte de asigurare a autoturismelor Armatei, nu
Fostul sef al Comandamentului de Logistica Intrunit din Ministerul Apararii Nationale (MApN), generalul Marin Maciuca, convocat ieri la sediul PNA pentru a fi audiat in legatura cu legalitatea unor contracte de asigurare a autoturismelor Armatei, nu s-a prezentat in fata procurorilor.
Potrivit unor surse judiciare, audierea generalului maior Marin Maciuca nu a avut loc, intrucat ieri dimineata s-ar fi internat pe motiv ca "este deprimat si stresat", asa cum au declarat aparatorii sai.
Generalul Maciuca ar fi trebuit sa dea detalii despre modul in care s-au incheiat anumite contracte de asigurari ale masinilor Armatei cu firma ARDAF, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, precum si despre anumite aspecte reiesite dintr-o verificare pe linie militara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.