Scena Salii Toma Caragiu a Teatrului Bulandra a gazduit, in seara de 17 martie, un altfel de spectacol: cel oferit de Analia, castigatoarea locului trei la "Cerbul de Aur 2004".
Figuri cunoscute si mai putin cunoscute s-au adunat la lansarea p
Scena Salii Toma Caragiu a Teatrului Bulandra a gazduit, in seara de 17 martie, un altfel de spectacol: cel oferit de Analia, castigatoarea locului trei la "Cerbul de Aur 2004".
Figuri cunoscute si mai putin cunoscute s-au adunat la lansarea primului album al Analiei Selis, reprezentanta Argentinei la "Cerbul de Aur 2004", unde a obtinut locul trei. Micuta argentinianca a facut un spectacol de zile mari. Martori au fost ambasadorul Argentinei la Bucuresti si sotia sa, prieteni de suflet ai Analiei si ai sotului ei, dar si colegi de breasla - Lucian Viziru, Alb si Negru, Dl. Problema, Wilmark -, care au aplaudat frenetic pe ritmurile de rumba, samba si bolero. Marius Teicu a privit cu un ochi critic intreaga desfasurare de forte latino, insa a plecat inainte de sfarsit. Catalin Maruta, prezentatorul Tonomatului DP2, a fost "cel mai aplaudat" invitat. Prezentatorul a intarziat la eveniment si a urcat glorios treptele, pe fondul aplauzelor starnite de un bolero. Albumul Aqui Hoy, produs in Romania de MediaPro Music, cuprinde unsprezece piese latino-pop. Majoritatea pieselor sunt interpretate in limba materna a Analiei, iar trei dintre ele au si o varianta in limba romana. Noutatile acestui concert au fost pe de-o parte Berti Barbera la percutie si backing vocals, iar pe de alta parte piesa, compozitie proprie, pe care Analia a cantat-o alaturi de sotul ei, Razvan Suma, violoncelist de talie internationala. Concertul live sustinut de Analia alaturi de Razvan Grigorescu, Cezar Knihinschi, Alex Struzu, Berti Barbera, Arthur Balogh, Razvan Suma, Michael Massier si Ionut Serbana este inca o dovada ca romanii stiu sa atraga de partea lor oamenii valorosi. "Incerc sa vin cu alt gen de muzica latino, care sper ca va schimba ceva. Deocamdata, in Romania tot ceea ce inseamna muzica latino se bazeaza mai mult pe imagine si mai putin pe muzica. Eu vreau sa ajung la voi pe limba voastra si sa va aduc iubirea si speranta. In aceasta seara am cantat alaturi de sotul meu, Razvan, si am simtit foarte multa dragoste, amor, mucho amor. M-am gandit foarte mult la familia mea din Argentina, la mama, pe care mor de nerabdare sa o sun imediat dupa ce plec de aici. Ei au fost toti cu mine astazi, in sufletul meu. Mama ma bate la cap sa-i fac nepoti, dar deocamdata nu pot. Cand incep, nu ma opresc, asa ca mai bine astept, pana cand voi avea mai mult timp", a declarat Analia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.