Dada sparge monotonia si va propune, pentru sezonul primavara-vara, colectia "Nationalité", care combina elemente ale romanticului rustic si retro-chique. Prima mini-colectie este o imbinare a romanticului rustic cu nuantele naturale despr
Dada sparge monotonia si va propune, pentru sezonul primavara-vara, colectia "Nationalité", care combina elemente ale romanticului rustic si retro-chique. Prima mini-colectie este o imbinare a romanticului rustic cu nuantele naturale desprinse din bucolicul peisaj mioritic cu dealuri verzi, paduri de brazi, cer albastru si lacuri cristaline. O reinterpretare culta a elementelor etnice si folclorice specifice acestei zone. Cea de-a doua este construita din combinatii simple, linii flatante, proportii feminine, decupaje reprezentand pesti, elefanti, soparle sau pe simpatica pasare emu. Francezii - si nu numai - sunt primii care au vazut si au fost cuceriti de colectie, la Targul International de Moda de la Paris, in septembrie 2004, astfel ca magazinele Dada au impanzit lumea, fiind prezente in Franta, Italia, Spania, Japonia si chiar Noua Caledonie. Dada mai pregateste o surpriza pentru colectia de iarna, cand linia de accesorii va cuprinde, in premiera, si pantofi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.