Cercetatorii au descoperit ca, daca este depistat intr-o faza incipienta, cancerul ovarian poate fi vindecat in 90 la suta din cazuri, informeaza The Sun online. Cancerul ovarian a mai fost numit "asasinul tacut" din cauza lipsei de simptome care il
Cercetatorii au descoperit ca, daca este depistat intr-o faza incipienta, cancerul ovarian poate fi vindecat in 90 la suta din cazuri, informeaza The Sun online. Cancerul ovarian a mai fost numit "asasinul tacut" din cauza lipsei de simptome care il faceau dificil de diagnosticat decat cand ajungea in metastaza. Doctorii sustin acum ca femeile ar trebui sa solicite efectuarea unui consult medical in cazul in care se simt balonate, simt frecvent nevoia de a urina, sufera de dureri de spate sau de stomac si au frecvent indigestii. Cancerul ovarian afecteaza anual, numai in Marea Britanie, in jur de 7.000 de femei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.