Constantin Schumacher, jucatorul Universitatii Craiova, a primit ieri la antrenament o veste cumplita, legata de decesul fiicei sale Valentina, in varsta de o luna si jumatate. Micuta, nascuta pe 14 februarie cu o afectiune cardiaca, s-a stins din vi
Constantin Schumacher, jucatorul Universitatii Craiova, a primit ieri la antrenament o veste cumplita, legata de decesul fiicei sale Valentina, in varsta de o luna si jumatate. Micuta, nascuta pe 14 februarie cu o afectiune cardiaca, s-a stins din viata ieri dupa-amiaza, indoliind clubul alb-albastru. "Am ramas surprins. I-am spus ca poate sa plece la Pitesti, acolo unde locuieste familia sa", a spus Pavel Badea, antrenorul Universitatii, care a anuntat ca jucatorii echipei oltene vor juca maine, la Constanta, cu brasarde negre pe brat si vor pastra un moment de reculegere inaintea inceperii partidei.
De asemenea, Badea a anuntat ca, in cazul in care funeraliile vor avea loc duminica, intreg lotul "Stiintei" va participa. Constantin Schumacher mai are o fetita in varsta de cinci ani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.