Florin Raducioiu a fost respins ieri dimineata la examenul sustinut pentru obtinerea licentei de impresar FIFA, chiar in ziua in care a implinit 35 de ani. "Nu a fost simplu si asta e, nu e nici o problema. Mai mult ca sigur o sa cer reexaminarea in
Florin Raducioiu a fost respins ieri dimineata la examenul sustinut pentru obtinerea licentei de impresar FIFA, chiar in ziua in care a implinit 35 de ani. "Nu a fost simplu si asta e, nu e nici o problema. Mai mult ca sigur o sa cer reexaminarea in septembrie", a declarat Raducioiu la iesirea de la examenul sustinut la Casa Fotbalului. Fostul atacant al Milanului a afirmat ca o sa fie mult mai bine pregatit in septembrie."Stiam ca o sa fie greu. Intrebarile au fost din regulament, din statutul jucatorilor, mai multe probleme. Intrebarile de la FIFA sunt foarte grele. As fi vrut sa il iau, e clar, dar repet, e foarte greu si voi invata mai bine pentru reexaminare", a mentionat "Marele Blond". Anul trecut, Raducioiu a fost protagonistul unui conflict cu Mircea Sandu, caruia i-a reprosat nepromovarea sa ca antrenor la nationala de tineret, acolo unde fostul atacant ar fi fost dispus sa lucreze gratis. In urma corectarii testului grila pentru acordarea licentei de agent FIFA au fost admisi Orlando Valache, Ioan Cobza, Aurelian Babutan, Cornel Teodorescu, Florea Voinea, Mircea Petcana si George Horoba, in timp ce Emilian Voicu si Florin Raducioiu au fost respinsi, informeaza FRF intr-un comunicat. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.