Votul masiv dat de bucuresteni lui Traian Basescu in cursa pentru Cotroceni ii va costa pe acestia 50 de miliarde de lei. Potrivit autoritatilor locale, amenajarea celor 1.155 de sectii de votare, la care sunt asteptati sa-si exprime optiunile 1.763.
Votul masiv dat de bucuresteni lui Traian Basescu in cursa pentru Cotroceni ii va costa pe acestia 50 de miliarde de lei. Potrivit autoritatilor locale, amenajarea celor 1.155 de sectii de votare, la care sunt asteptati sa-si exprime optiunile 1.763.040 de bucuresteni, ca si costurile auxiliare vor micsora bugetul Capitalei cu 50 de miliarde de lei.
Prefectura a comandat la Monetaria Statului stampilele cu mentiunea "votat", precum si pe cele de control (toate stampilele urmand sa coste 413.941.500 de lei), precum si 1.400.000 de timbre autocolante, care vor fi aplicate pe cartile de alegator. "Nici la aceste alegeri nu se va vota cu cartea de alegator", a mai precizat Mantale.
Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, a recomandat primarilor de sector prudenta in cheltuirea banilor publici alocati pentru organizarea alegerilor.
"Primarii trebuie sa aiba mare grija in gestionarea banului public, sa refoloseasca materiale de la alegerile trecute. Sa foloseasca chibzuit banul public, altfel vor da socoteala Curtii de Conturi", a amenintat prefectul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.