Primarul Adrian Inimaroiu a intocmit pentru perioada 15 martie - 1 mai "un program de actiune pe raza sectorului, care urmareste desfiintarea comertului stradal si instituirea unui climat de ordine in piete si locurile publice". La actiune vor partic
Primarul Adrian Inimaroiu a intocmit pentru perioada 15 martie - 1 mai "un program de actiune pe raza sectorului, care urmareste desfiintarea comertului stradal si instituirea unui climat de ordine in piete si locurile publice". La actiune vor participa, alaturi de Directia de Control din cadrul Primariei Sectorului 4, reprezentanti ai unor institutii precum Politia, Directia Sanitar-Veterinara, Directia de Sanatate Publica si OPC. Zonele vizate cu predilectie, cunoscute si ca locuri in care comertul stradal se desfasoara "in voie" sunt pietele Progresul, Sudului, Berceni - Straduintei, Norilor, Berceni - Oltenita, Resita, Timpuri Noi si Covasna. In aceste perimetre, vor fi verificate certificatele de producator, instrumentele de masura, provenienta produselor pentru a se evita comercializarea celor contrafacute, precum si conditiile igienico-sanitare in unitatile de alimentatie publica.
Din partea primariei de sector, la controale vor participa reprezentanti ai Serviciului de Control Comercial, cei ai Biroului de Control Sanitar si cei ai Serviciului de Protectie a Mediului. Referindu-se la situatia speciala existenta in Piata Sudului, primarul Adrian Inimaroiu a declarat: "Fiecare dintre noi, prin reprezentantii institutiilor pe care le conducem, am incercat, separat, sa instituim un climat de ordine in aceasta zona, dar masurile contraventionale aplicate nu au schimbat situatia, in perceptia cetateanului lucrurile ramanand neschimbate. De data aceasta ne propunem sa incercam impreuna, printr-un program bine stabilit, sa schimbam aceasta situatie", a precizat Inimaroiu. Constituirea acestor echipe complexe de control a fost decisa in cadrul unei intalniri recente care a avut loc la sediul Primariei Sectorului 4.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.