A doua etapa a returului programeaza astazi o singura partida la Bacau, intre FCM si FC Brasov. Meciul se anunta extrem de important in special pentru brasoveni care remizand etapa trecuta pe propriul teren a ajuns la -12 in clasamentul adevarului. P
A doua etapa a returului programeaza astazi o singura partida la Bacau, intre FCM si FC Brasov. Meciul se anunta extrem de important in special pentru brasoveni care remizand etapa trecuta pe propriul teren a ajuns la -12 in clasamentul adevarului. Pentru bacauani meciul constituie reintalnirea cu fanii lor, dar pasivul in clasament si deplasarea care urmeaza la Timisoara, ii obliga sa castige mai ales ca adversarul de azi este angrenat in lupta pentru evitarea retrogradarii. Meciul va incepe la ora 20,00 si va fi televizat de canalul Telesport. Meciul va fi arbitrat la centru de A. Constantin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.