Ieri, Alexandru Andries a revenit la Teatrul Excelsior. Aici, in urma cu zece ani, faimosul cantaret a declansat seria concertelor cu care avea sa cunoasca celebritatea. Evenimentul a fost prilejuit de lansarea DVD-ului ''50/30/20''. Lansat simultan
Ieri, Alexandru Andries a revenit la Teatrul Excelsior. Aici, in urma cu zece ani, faimosul cantaret a declansat seria concertelor cu care avea sa cunoasca celebritatea. Evenimentul a fost prilejuit de lansarea DVD-ului ''50/30/20''. Lansat simultan atat in Romania, cat si in Canada, noul material contine concertul sustinut de Andries in fata a peste 4.000 de fani, anul trecut, la Sala Palatului, videoclipurile: ''Ceata'', ''Cea mai frumoasa zi'' si ''Ce sa fac daca-mi placi'', precum si o galerie foto. DVD-ul, produs de Fundatia ''Aurel Mitran'', a fost scos pe piata in 2.000 de exemplare si va putea fi achizitionat, la un pret promotional, la concertul Tandreturi ce va avea loc pe 31 martie la Sala Palatului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.