La initiativa Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), agentiile de turism din Romania vor face o donatie pentru a sprijini regiunile din Asia de Sud Est afectate de tsunami, la sfarsitul anului precedent. Consiliul Director al ANAT a hota
La initiativa Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), agentiile de turism din Romania vor face o donatie pentru a sprijini regiunile din Asia de Sud Est afectate de tsunami, la sfarsitul anului precedent. Consiliul Director al ANAT a hotarat ca Asociatia sa doneze, onorific, 1000 de dolari, suma urmand sa fie completata de catre agentiile de turism membre. Pana in prezent s-au inregistrat mai multe donatii ale unor firme de turism din Bucuresti si din tara, lista ramanand deschisa. In acest eveniment tragic nici un roman nu si-a pierdut viata. Valurile tsunami din zona Asiei de Sud si Est au afectat destinatii turistice traditionale, insa ANAT precizeaza ca marea majoritate a structurilor turistice din aceasta regiune nu au fost, totusi, distruse de calamitati. Asia de Sud-Est (in special Thailanda) reprezinta o destinatie solicitata de catre turistii romani. ANAT. doreste, cu aceasta donatie, sa vina in sprijinul celor afectati de valurile tsunami, dar si al partenerilor sai din zona - touroperatori si hotelieri. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.