Banca Comerciala Romana (BCR) isi anunta clientii, posesori de carduri, ca incepand de sambata 19 martie 2005, ora 21.00, pana cel mai tarziu luni, 21 martie 2005, ora 09.00, va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiuni
Banca Comerciala Romana (BCR) isi anunta clientii, posesori de carduri, ca incepand de sambata 19 martie 2005, ora 21.00, pana cel mai tarziu luni, 21 martie 2005, ora 09.00, va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.
In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala.
Oprirea temporara a sistemului este necesara pentru instalarea unor noi aplicatii informatice care vor permite acceptarea cardurilor cu CHIP de catre POS-urile si ATM-urile BCR in perioada imediat urmatoare.
BCR va deveni astfel prima banca din Romania care va accepta tranzactiile cu cardurile cu CHIP, inclusiv la comercianti.
Cardurile cu CHIP (smart-carduri) sunt carduri inteligente care permit stocarea unei cantitati de informatie si ofera o securitate sporita, posesorul acestuia putand beneficia astfel de o serie mai mare de servicii oferite de banca.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.