SPANIA, Primera Division, etapa a 25-a (restanta) * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 82 pentru Getafe in meciul pe care echipa sa l-a castigat in deplasare, scor 2-1 cu Athletic Bilbao. Craioveanu l-a inlocuit pe Riki.
ANGLIA, Championship,
SPANIA, Primera Division, etapa a 25-a (restanta) * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 82 pentru Getafe in meciul pe care echipa sa l-a castigat in deplasare, scor 2-1 cu Athletic Bilbao. Craioveanu l-a inlocuit pe Riki.
ANGLIA, Championship, etapa a 39-a * IONEL GANEA, nerefacut complet dupa o accidentare, a lipsit de la Wolverhampton Wanderers, 2-0 acasa cu Burnley.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 23-a (restanta) * LEVENTE CSIK a fost integralist pentru Dinami Dresda, 2-1 acasa cu liderul FC Koln. Csik a primit un cartonas galben.
UNGARIA, NB-I, etapa a 17-a * ANDREI URAI, CIPRIAN DIANU (cartonas galben), MIKLOS BELENYESI si MARIUS SIMINIC au fost integralisti pentru Diosgyor, 2-3 acasa cu Ferencvaros. La oaspeti, SORIN BOTIS a fost integralist (pasa la primul gol al echipei sale), iar MARIUS SASU a intrat in minutul 66 in locul lui Sowunmi * ANDREI SANTA a fost rezerva de portar pentru Sopron, 3-4 in deplasare cu Kaposvar * DANIEL TUDOR a fost integralist in poarta lui Videoton, 2-1 acasa cu Lombard. La oaspeti au jucat toate minutele DARIUS MICLEA (autogol) si DOREL MUTICA * RADU SABO a lipsit de la Zalaegerszeg, 1-1 acasa cu Bekescsaba * CIPRIAN BINDER n-a jucat pentru Gyor, 1-0 acasa cu Debrecen.
ITALIA, cupa, sferturi de finala (retur) * CRISTIAN CHIVU a transformat o lovitura de departajare in meciul pe care echipa sa, AS Roma, l-a jucat in deplasare cu Fiorentina. In tur, Roma castigase cu 1-0, iar Fiorentina a restabilit egalitatea pe teren propriu, prin autogolul lui Ferrari din minutul 12. Dupa executarea loviturilor de departajare, scorul a fost 7-6 pentru Roma, Chivu transformand al treilea penalty al echipei sale. Chivu, aflat la primul sau meci ca titular la AS Roma in acest sezon, pe postul de fundas central, a avut o evolutie foarte buna pe tot parcursul jocului, fiind laudat de noul sau antrenor, Burno Conti. "Am obtinut o calificare dificila, dar foarte importanta din punct de vedere moral pentru acesti baieti. Vreau sa le multumesc tuturor jucatorilor, dar in special lui Chivu, care a facut o partida extraordinara", a declarat Conti.
CROATIA, cupa, sferturi de finala (retur) * DUMITRU MITU a reusit o "dubla" pentru NK Rijeka, 2-2 in deplasare cu Slaven Belupo. Mitu a marcat in minutele 2 si 79, primind si un cartonas galben. Rijeka s-a calificat dupa 1-1 in tur.
FRANTA, cupa, optimi de finala (un singur meci) * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 78 pentru FC Nantes, 2-3 in deplasare cu Boulogne-sur-Mer (echipa din campionatul de amatori; liga a IV-a)! Keseru l-a schimbat pe Viveros. De la FC Nantes a lipsit FLORIN BRATU.
BELGIA, cupa, sferturi de finala (retur) * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 2-0 acasa cu Charleroi. Lierse s-a calificat (0-1 in tur) pentru semifinale.
RUSIA, cupa, optimi de finala (retur) * IULIAN TAMES a fost integralist pentru Alania Vladikavkaz, 1-1 in deplasare cu Himki. De la Alania a lipsit CRISTIAN TUDOR. Dupa 0-2 in tur, Alania a ratat calificarea * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 1-3 in deplasare cu TSKA Moscova. FC Moscova, invinsa si in tur cu acelasi scor, a fost eliminata * CRISTIAN DANCIA a fost titular pentru Torpedo Moscova, 1-1 in deplasare cu Metalurg Lipetk. Dancia a fost schimbat in minutul 73 de Kudinov. Dupa 3-0 in tur, Torpedo s-a calificat
* DANIEL CHIRITA a lipsit de la Zenit St. Petersburg, 1-0 in deplasare cu Kuban Krasnodar. Dupa 0-0 in tur, Zenit s-a calificat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.