Pugilistul profesionist roman Lucian Bute, detinatorul titlului de campion NABF la categoria semigrea, va lupta in aceasta seara, intr-o gala organizata in "Bell Centre" din Montreal, pentru centura NABA (Asociatia Nord-Americana de Box) la categoria
Pugilistul profesionist roman Lucian Bute, detinatorul titlului de campion NABF la categoria semigrea, va lupta in aceasta seara, intr-o gala organizata in "Bell Centre" din Montreal, pentru centura NABA (Asociatia Nord-Americana de Box) la categoria supermijlocie, urmand sa-l intalneasca in ring pe americanul Christian Cruz, intr-un meci de 12 reprize. Avand la activ zece victorii inainte de limita din tot atatea meciuri disputate, "Mr. KO", cum este deja poreclit peste Ocean sportivul galatean, va cobori in greutate pentru a putea boxa pentru acest nou titlu nord-american, fapt extrem de apreciat de antrenorul sau, Stephane Larouche, care a declarat ca meciul din aceasta noapte reprezinta un alt test important pentru cariera lui Bute. "O victorie impotriva lui Cruz ii va permite lui Bute sa urce semnificativ in clasamentul WBA. Iar faptul ca poate lupta si concura la doua categorii diferite arata cat de valoros este", a subliniat Larouche, adaugand ca Bute este favorit in confruntarea cu pugilistul american, in a carui carte de vizita sunt trecute si sapte victorii prin KO. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.