In perioada 10-12 aprilie, Ministerul Culturii si Cultelor, Ambasada Austriei la Bucuresti, Federatia Comunitatilor Evreiesti, Teatrul Evreiesc de Stat, Asociatia Ecumenica a Academiilor si Centrelor Laice din Europa, Biroul Consilierului pentru Euro
In perioada 10-12 aprilie, Ministerul Culturii si Cultelor, Ambasada Austriei la Bucuresti, Federatia Comunitatilor Evreiesti, Teatrul Evreiesc de Stat, Asociatia Ecumenica a Academiilor si Centrelor Laice din Europa, Biroul Consilierului pentru Europa de Est din Romania organizeaza "Zilele Culturii idis la Bucuresti", manifestare la care au fost invitati prestigiosi oameni de cultura din intreaga lume. Vor avea loc comunicari si discutii despre limba idis in Romania si fosta Austro-Ungarie, despre evolutia literaturii idis in Europa de Est, precum si expozitii documentare despre viata evreilor din Romania. Teatrul Evreiesc va prezenta spectacolele "Fericirea furata" de Iacob Gordin si "Vanzatorii de haloimes", muzical dupa Salom Alehem.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.