In aceasta saptamana, invitata emisiunii "Vedete la matura" de la Prima TV este Rodica Popescu Bitanescu. Aceasta a acceptat invitatia Ralucai Ilie si, impreuna, au gasit un domn dispus sa faca o surpriza sotiei sale. Operatiunea a trebuit sa se desf
In aceasta saptamana, invitata emisiunii "Vedete la matura" de la Prima TV este Rodica Popescu Bitanescu. Aceasta a acceptat invitatia Ralucai Ilie si, impreuna, au gasit un domn dispus sa faca o surpriza sotiei sale. Operatiunea a trebuit sa se desfasoare destul de repede pentru ca nu au avut prea mult timp la dispozitie. Rodica a fost norocoasa fiindca in casa era foarte curat. Chiar si asa, Raluca a avut grija sa o puna la smotru, astfel incat nici un coltisor sa nu ramana nearanjat. Ca o adevarata gospodina, Rodica a curatat pe rand dormitorul, sufrageria, baia si bucataria, lasand totul luna. Laura, proprietara locuintei, a ajuns acasa si nu mica i-a fost mirarea cand a vazut-o pe Rodica... la matura.
Cea mai mare surpriza a fost sa descopere ca are un nou televizor si un cuptor cu microunde daruite de Raluca si Rodica. Laura a fost cat se poate de emotionata, dar si rezervata in fata camerei. Pentru un moment, ea a crezut ca darurile ii vor fi luate inapoi dupa terminarea emisiunii, dar s-a bucurat foarte mult cand a aflat ca ele ii apartin si ca vor ramane in casa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.