Pe fondul majorarii volumului de activitate si al atragerii de noi clienti, Banca Tiriac a inregistrat, in comparatie cu anul 2003, conform standardelor internationale de contabilitate (IAS), un profit net cu 40% mai mare, ajungand la 17 milioane de

Pe fondul majorarii volumului de activitate si al atragerii de noi clienti, Banca Tiriac a inregistrat, in comparatie cu anul 2003, conform standardelor internationale de contabilitate (IAS), un profit net cu 40% mai mare, ajungand la 17 milioane de euro.
Activele totale au atins la 31 decembrie 2004 peste 620 milioane euro, cu o crestere de 18% fata de totalul activelor in euro la sfarsitul anului 2003. Capitalurile proprii ale bancii la sfarsitul anului 2004 au fost de aproape 100 de milioane de euro, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada a anului precedent.
Banca Tiriac dispune de o retea teritoriala formata din 59 de unitati situate in centrele economice importante ale tarii. Anul trecut, banca a reusit sa atraga un numar de 100.000 de noi clienti persoane fizice si juridice.
La 31 decembrie 2004, portofoliul de clienti ai bancii era de 681.000, din care 648.000 persoane fizice.

Cea mai mica dobanda la creditul de consum

"In prezent, banca practica cea mai scazuta dobanda la creditul de consum, ceea ce denota interesul pe care il avem pentru dezvoltarea sectorului de retail. Cu o dobanda nominala de 15% pe an - DAE 19,26% la un credit in jur de 3.000 de euro (echivalent in lei) si o maturitate de 48 de luni, Banca Tiriac vine in sprijinul clientilor Metro oferindu-le posibilitatea unei finantari avantajoase, acordand in mod operativ aprobarea creditului pentru ca solicitantul sa intre rapid in posesia produselor dorite", a declarat Catalin Parvu, vicepresedinte al Bancii Tiriac.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.