Combinatul de ingrasaminte chimice Amonil Slobozia a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 2.614 miliarde de lei, in crestere cu 24 la suta fata de valoarea inregistrata in anul precedent, in timp ce profitul companiei s-a diminuat de apr
Combinatul de ingrasaminte chimice Amonil Slobozia a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 2.614 miliarde de lei, in crestere cu 24 la suta fata de valoarea inregistrata in anul precedent, in timp ce profitul companiei s-a diminuat de aproape trei ori. Potrivit datelor financiare preliminare transmise Bursei de Valori Bucuresti, profitul net al firmei a fost de 9,5 miliarde de lei in 2004, intreaga suma fiind destinata acoperirii pierderilor din anii trecuti. In 2003, combinatul a obtinut un profit net de 26 miliarde de lei, iar in 2002 a raportat o pierdere de 99 de miliarde de lei. Anul trecut, veniturile au totalizat 2.735 miliarde de lei, fata de nivelul contabilizat cu un an inainte, de 2.159 miliarde de lei. Combinatul a anuntat, recent, ca isi va inceta activitatea la 1 aprilie, masura care va determina disponibilizarea a 850 de salariati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.