Lotul masculin de gimnastica va participa, la sfarsitul saptamanii, la un concurs la Cottbus, fara Marian Dragulescu, care s-a aflat intr-un conflict cu antrenorul coordonator Dan Grecu. "Vom merge cu Marius Urzica, Ioan Suciu si Razvan Selariu. Mari
Lotul masculin de gimnastica va participa, la sfarsitul saptamanii, la un concurs la Cottbus, fara Marian Dragulescu, care s-a aflat intr-un conflict cu antrenorul coordonator Dan Grecu. "Vom merge cu Marius Urzica, Ioan Suciu si Razvan Selariu. Marian Dragulescu a declarat ca nu participa la aceasta competitie si eu am apreciat pozitia lui", a declarat Grecu. "Am avut o discutie cu Marian, care cred ca a inteles despre ce este vorba. Se poate spune ca a fost vorba si de o lipsa de comunicare ce a generat un conflict. Marian este un tip mai inchis, mai putin comunicativ, care nu spune ce are de spus, poate si eu am dat dovada de mai multa duritate, ceea ce a generat conflictul", a spus Grecu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.