Pavel Badea a ratat unul dintre cele doua obicetive pe care i le-a impus patronul Dinel Staicu, desi Univ. Craiova ramane cu sanse in cursa pentru calificarea in finala Cupei Romaniei. Oltenii au pierdut la limita, scor 0-1 (0-0) meciul de la Constan
Pavel Badea a ratat unul dintre cele doua obicetive pe care i le-a impus patronul Dinel Staicu, desi Univ. Craiova ramane cu sanse in cursa pentru calificarea in finala Cupei Romaniei. Oltenii au pierdut la limita, scor 0-1 (0-0) meciul de la Constanta cu FC Farul, dar Badea este obligat acum sa castige, pe acelasi stadion si in fata aceleiasi echipe, sambata, in etapa a 17-a din Divizia A. "Ma simt cu sabia deasupra capului. Mi s-a impus un rezultat, daca nu demisia. Nu sacrific cupa si campionatul, ambele competitii se inscriu pe aceeasi linie de performanta", a spus Badea, care a adaugat ca rezultatul inregistrat la Constanta da sperante pentru retur. "A fost un meci spectaculos, cu un rezultat care ne da sperante. Va fi un retur de foc, am avut ocazii si noi si cei de la Farul si calificarea se joaca la Craiova", a declarat Badea. "Marinarii" au inceput cu vedetele Pascovici si L. Mihai pe banca de rezerve, insa antrenorul lor, Petre Grigoras, s-a vazut nevoit sa-i arunce in lupta in repriza secunda. Avea sa fie o mutare importanta, pentru ca Farul a reusit sa marcheze in minutul 66, prin Gurita, la o centrare a lui Todoran. Faza a plecat insa de la o greseala a lui Rachita (acelasi jucator a fost depasit total si de argeseni in prima etapa a returului). Farul a avut ocaziile primei reprize, cand Baicu l-a pus de trei ori la incercare pe Guso, o data dupa o gafa uriasa a lui Rachita (pasa gresita spre Papura, interceptata de atacantul constantean). Cl. Dragan l-a testat si el pe G. Curca, in debutul reprizei secunde, dupa care gazdele au dominat pana la final, perioada in care au si marcat. "Sunt bucuros ca am castigat acest meci important si ma bucur ca nu am primit gol. Asa cum ne asteptam, a fost un meci greu, Craiova nu este o echipa care sa ocupe ultimul loc in Divizia A. Rezultatul mi se pare echitabil, avand in vedere ca in prima repriza Baicu a avut trei-patru ocazii de a marca", a declarat Grigoras, dupa meci. "Cred ca am obtinut o victorie meritata, dar la Craiova ne asteapta infernul. Pe 13 aprilie sper ca data sa nu fie una cu ghinion si sa obtinem calificarea in finala", a adaugat Grigoras. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.