Florin Corodeanu, optarul reprezentativei de rugby a Romaniei din meciul de sambata trecuta cu selectionata Georgiei, va ajunge in aceasta dimineata la Bucuresti, informeaza site-ul rugby.ro. Ramas la Tbilisi din cauza unei accidentari destul de grav
Florin Corodeanu, optarul reprezentativei de rugby a Romaniei din meciul de sambata trecuta cu selectionata Georgiei, va ajunge in aceasta dimineata la Bucuresti, informeaza site-ul rugby.ro. Ramas la Tbilisi din cauza unei accidentari destul de grave suferite in timpul partidei din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, cand a fost lovit violent in cap de un adversar, Corodeanu a fost externat dintr-un spital gruzin chiar a doua zi dupa plecarea delegatiei tricolore, dar a fost fortat de imprejurari sa ramana la hotel sub tratament alaturi de medicul lotului, Alin Popescu. Astfel, el va ajunge in aceasta dimineata in tara pe calea aerului, cu o cursa regulata care va face escala la Viena, dupa care va pleca spre echipa sa de club, Grenoble. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.