Patinatorul roman Gheorghe Chiper s-a calificat pentru programul liber din cadrul Campionatului Mondial, intrecere care se deruleaza in aceste zile la "Palatul de Gheata" din Moscova, dupa ce a reusit sa treaca, marti seara, si de furcile caudine ale
Patinatorul roman Gheorghe Chiper s-a calificat pentru programul liber din cadrul Campionatului Mondial, intrecere care se deruleaza in aceste zile la "Palatul de Gheata" din Moscova, dupa ce a reusit sa treaca, marti seara, si de furcile caudine ale programului scurt. Aflat pe locul 20 dupa evolutia din calificari, Gheorghe Chiper a reusit sa se situeze al 17-lea in programul scurt, cu 56,87 puncte, si ocupa acum, dupa doua probe, pozitia 17 in clasamentul general, cu 86,12 puncte. Conform organizatorilor, la programul liber, care va avea loc in aceasta seara, s-au calificat primii 24 de patinatori, prima pozitie fiind adjudecata surprinzator de elvetianul Stephane Lambiel. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.