Ieri dupa-amiaza s-au disputat cele doua partide contand pentru semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Pe stadionul din Cotroceni a avut loc un meci intre doua echipe bucurestene, FC National si Dinamo.
Pe un timp foarte bun pentru fotbal, pa
Ieri dupa-amiaza s-au disputat cele doua partide contand pentru semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Pe stadionul din Cotroceni a avut loc un meci intre doua echipe bucurestene, FC National si Dinamo.
Pe un timp foarte bun pentru fotbal, partida a fost urmarita de peste 5.000 de spectatori.
In ambele echipe, noutati in privinta loturilor: Cristea, Moldovan, Zicu si Tamas la Dinamo si Pitu, Cr. Munteanu, Vl. Munteanu, Stanev, Sergiu Radu si argentinianul Cruz la FC National.
Cele doua echipe cunoscandu-se foarte bine, incep jocul in viteza si fazele de poarta nu intarzie sa apara. Dupa numai 11 minute, la o lovitura libera din afara suprafetei de pedeapsa, o minge fara probleme este scapata de Stelea si Sergiu Radu, pe faza, inscrie lejer 0-1.
Dinamo trece peste acest soc si creeaza cateva ocazii, dar Cr. Munteanu (cedat prea usor de Dinamo) se remarca in mod deosebit. Cu toate ca pe ansamblu echipa pregatita de Ioan Andone a dominat, pauza gaseste pe FC National in avantaj. La reluare, echipele apar pe teren cu o singura modificare, Ionut Savu (accidentat) este inlocuit de Marian Savu la FC National. La primul atac dinamovist, Dinamo este la un pas de egalare, dar Cl. Niculescu suteaza defectuos din apropiere.
Dupa numai sapte minute, FC National se desprinde cand noul transferat Rada reia cu capul in plasa, faza la care intreaga defensiva dinamovista a fost prinsa pe picior gresit, 2-0. Dinamo nu renunta, si la un atac inteligent conceput de Florentin Petre, Zicu scapat de marcaj inscrie, 2-1.
Dupa acest gol, Dinamo are o perioada de puternica dominare, dar pe rand Cl. Niculescu si Mihalcea rateaza din situatii excelente. In finalul partidei, Andone forteaza victoria, trimitand in teren pe Baltoi, Dinamo evoluand cu trei varfuri. Pana la urma nimic nu se mai modifica, FC National a obtinut o victorie la limita, dar meritata, diferenta facand-o cei doi portari.
Cealalta semifinala Farul - Univ. Craiova s-a terminat dupa inchiderea editiei. Partidele retur se vor disputa in ziua de 13 aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.