Mai multi lideri ai PD s-au intalnit ieri seara, cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta problema postului de vicepremier detinut in prezent de Adriean Videanu. Potrvit unor surse din PD, citate de Mediafax, seful statului nu este de acord ca
Mai multi lideri ai PD s-au intalnit ieri seara, cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta problema postului de vicepremier detinut in prezent de Adriean Videanu. Potrvit unor surse din PD, citate de Mediafax, seful statului nu este de acord ca Videanu sa-si dea demisia din functie, ci sa ramana in postul de vicepremier si in perioada campanei electorale pentru Primaria Capitalei, pentru a coordona in continuare negocierile cu FMI. Cei doi au avut deja o prima intalnire in cadrul careia nu au ajuns insa la nici o concluzie, Videanu incercand sa-l convinga pe seful statului ca demisia sa din Guvern s-ar impune cu atat mai mult cu cat a anuntat public, in mai multe randuri, ca va renunta la acest post inaintea inceperii campaniei electorale. O alta intrevedere cu Traian Basescu pe aceeasi tema a avut loc aseara, Adriean Videanu fiind insotit de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, pentru "a-i pleda cauza", sustin aceleasi surse. Cele mai multe sanse pentru preluarea postului de vicepremier le au vicepresedintele Senatului Radu Berceanu si ministrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.