Actionarii societatii Sofert, convocati in adunare extraordinara la data de 11 martie, au hotarat continuarea activitatii economice atat timp cat aceasta nu genereaza pierderi, se arata intr-un comunicat remis Bursei. In cazul sistarii activitatii so
Actionarii societatii Sofert, convocati in adunare extraordinara la data de 11 martie, au hotarat continuarea activitatii economice atat timp cat aceasta nu genereaza pierderi, se arata intr-un comunicat remis Bursei. In cazul sistarii activitatii societatii Sofert, personalul va fi disponibilizat in conditiile contractului colectiv de munca. Conform rezultatelor financiare preliminate pe 2004, Sofert Bacau prezenta datorii totale ce trebuie platite intr-o perioada de un an in valoare de 798,3 miliarde lei. Veniturile totale inregistrate de societate in 2004, de 1,102 miliarde lei, sunt inferioare cheltuielilor, cifrate la 1,339 miliarde lei, ceea ce face ca pierderile sa se ridice la 236,8 miliarde lei. Obiectul principal de activitate al societatii din Bacau este producerea si comercializarea de ingrasaminte chimice cu azot, fosfor si potasiu, produse intermediare si compusi anorganici de baza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.