16 Martie 2005

Lectura sub un minut

Gestul sau vine surprinzator, chiar inainte de solutionarea actiunii disciplinare indreptate impotriva sa pentru o eventuala incalcare a deontologiei profesionale. Verificarea judecatorului Ghergut a fost declansata dupa ce mai multi reprezentanti ai
Gestul sau vine surprinzator, chiar inainte de solutionarea actiunii disciplinare indreptate impotriva sa pentru o eventuala incalcare a deontologiei profesionale. Verificarea judecatorului Ghergut a fost declansata dupa ce mai multi reprezentanti ai partidelor politice au sustinut ca Ghergut si-ar fi depasit calitatea de magistrat in timp ce indeplinea functia de presedinte al BEC. ""Judecata actiunii disciplinare fost amanata pentru data de 29 martie, iar cererea sa pentru eliberarea din functie va fi luata in discutia plenului CSM la data de 23 martie"", a sustinut ieri presedintele Consiliului, Dan Lupascu. (Miruna Pasa)

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.