Andrei Pavel a pierdut meciul sustinut cu americanul Andre Agassi, in doua seturi, 3-6, 4-6, in turul III al turneului de tenis de la Indian Wells (SUA), care face parte din circuitul Masters Series si este dotat cu premii de 2,72 milioane dolari. Pe
Andrei Pavel a pierdut meciul sustinut cu americanul Andre Agassi, in doua seturi, 3-6, 4-6, in turul III al turneului de tenis de la Indian Wells (SUA), care face parte din circuitul Masters Series si este dotat cu premii de 2,72 milioane dolari. Pentru faptul ca a ajuns in aceasta faza a competitiei, Pavel s-a ales cu 7 puncte ATP si un cec de 15.600 dolari. Astfel, scorul intalnirilor dintre Agassi si Pavel a ajuns la 5-1 pentru american, care a mai castigat in 1998, la Stuttgart, in 1999, la Wimbledon si Stuttgart, si in 2000, la Miami. Singurul succes al romanului dateaza din 2000, de la Stuttgart. "A fost o partida in care am fost sigur ca imi voi face jocul obisnuit. Pavel poate evolua bine si are stiinta jocului. Aveam nevoie sa imi desfasor jocul, sa il conduc", a spus Agassi dupa meci.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.