La trei zile de la surprinzatorul esec al reprezentativei de rugby a Romaniei pe stadionul national din Tbilisi, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, care detine si sefia onorifica a FRR, a declarat, ieri dimineata, ca
La trei zile de la surprinzatorul esec al reprezentativei de rugby a Romaniei pe stadionul national din Tbilisi, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, care detine si sefia onorifica a FRR, a declarat, ieri dimineata, ca este mai degraba deceptionat decat surprins de infrangerea din meciul cu Georgia. "Nu sunt surprins, dar sunt deceptionat, pentru ca avem o echipa nationala capabila sa invinga Georgia chiar si in deplasare. Era 13-13 in prelungiri, un rezultat foarte bun, dar o lipsa de atentie a dus la acest esec. In mod sigur, nu este un mare accident, competitia e lunga, dar ar fi fost bine sa castigam", a punctat Morariu, adaugand ca retragerea din activitatea sportiva a ex-capitanului tricolorilor, Alin Petrache, "reprezinta un handicap pentru echipa nationala, dar viata merge inainte". Prezent alaturi de Octavian Morariu si de alti oficiali de calibru ai FRR la semnarea contractului de parteneriat dintre forul national de specialitate si BRD - Groupe Societe Generale, in valoare de 120.000 de dolari, actualul capitan al selectionatei "frunzei de stejar", Sorin Socol, a tinut sa declare ca esecul din partida cu Georgia, din cadrul etapei a III-a din Cupa Europeana a Natiunilor, a fost cauzat si de maniera ostila de arbitraj. "Nu am avut sansa sa avem un arbitraj corect. Se mai intampla, insa, si la case mai mari. Sper ca sambata, in meciul cu Ucraina, sa ne facem jocul si sa redam o atmosfera pozitiva echipei", a spus Socol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.