16 Martie 2005

Lectura de un minut

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au documentat activitatea infractionala a lui I.V. (38 ani) si a lui I.L. (53 ani), ambii din Bucuresti. In 2001, acestia au solicitat si p
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au documentat activitatea infractionala a lui I.V. (38 ani) si a lui I.L. (53 ani), ambii din Bucuresti. In 2001, acestia au solicitat si primit de la mai multe persoane din Constanta suma de 200.000 dolari SUA, pentru a facilita derularea unui contract-acord intre investitor si director de proiect pentru constructia Autostrazii I-1 Cernavoda - Agigea. Contractul in cauza, care fusese incheiat intre o firma din Constanta si alta din Bucuresti si care valora 163.000 de euro, s-a dovedit ulterior a fi nereal. Cei doi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, urmand ca dupa finalizarea verificarilor dosarul sa fie inaintat cu propunerile corespunzatoare Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.