Mircea Sandu, presedintele FRF, nu se lasa. Dupa ce a cerut Guvernului trei miliarde de euro pentru organizarea, alaturi de Ungaria, a turneului final Euro 2012, ieri a anuntat ca vrea ca Bucurestiul sa gazduiasca o finala de cupa europeana. Nasu ar
Mircea Sandu, presedintele FRF, nu se lasa. Dupa ce a cerut Guvernului trei miliarde de euro pentru organizarea, alaturi de Ungaria, a turneului final Euro 2012, ieri a anuntat ca vrea ca Bucurestiul sa gazduiasca o finala de cupa europeana. Nasu ar vrea ca acest lucru sa se intample in anul 2009, cand FRF va implini 100 de ani, iar locul ales este Stadionul "National", care, momentan, se afla in lucrari de modernizare. Presedintele FRF a precizat ca pentru ca Stadionul "National" sa poata organiza o finala la un asemenea nivel, trebuie cotat la 5 stele, lucru care ar putea fi realizat pana in 2009. Mircea Sandu a inspectat ieri santierul de la Mogosoaia, acolo unde se ridica Centrul National de pregatire. Lucrarile, incepute in luna iulie a anului trecut, vor fi terminate la finele lunii august. Hotelul, care va avea o capacitate de 100 de locuri si va fi dotat cu toate facilitatile moderne necesare, va fi inaugurat in luna septembrie, spune Sandu. Centrul National de la Mogosoaia, destinat pregatirii tuturor loturilor nationale, a costat 3,2 milioane de euro, o parte din cheltuieli, aproximativ 1,5 milioane, fiind suportate de UEFA, in cadrul programului HatTrick. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.