Astazi la Bucuresti si Constanta se disputa prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In Bucuresti pe stadionul din Cotroceni un joc interesant intre doua echipe cu evolutii remarcabile in prima etapa a returului, intre FC National si Din

Astazi la Bucuresti si Constanta se disputa prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In Bucuresti pe stadionul din Cotroceni un joc interesant intre doua echipe cu evolutii remarcabile in prima etapa a returului, intre FC National si Dinamo. Presedintele bancarilor a vandut cei mai buni jucatori ai sai, dar a reusit sa acopere posturile lasate descoperite prin aducerea altor fotbalisti talentati. FC Dinamo vine in Cotroceni cu gandul la victorie si cu Claudiu Niculescu care a refuzat oferta coreenilor. "Raman la Dinamo unde doresc sa marchez cat mai multe goluri si sa castig cupa si campionatul cu Dinamo", a declarat atacantul dinamovist. Pe litoral, revelatia actualului campionat, Farul, primeste vizita Universitatii Craiova, echipa aflata incredibil pe ultimul loc in campionat. Marinarii par favoriti in acest joc, dar intr-un joc de cupa este posibil orice. Pentru Pavel Badea, actualul antrenor al oltenilor, un eventual nou esec ar fi echivalent cu schimbarea sa.

Programul semifinalelor

Farul Constanta - Univ. Craiova, ora 17.45; Arbitri: G. Corpodean, M. Savaniu, I. Cojocaru. Rezerva: A. Ionita. Observatori: M. Dridea, A. Huzu.
FC National - Dinamo, ora 16.00, TV Sport; Arbitri: A. Constantin, I. Popa, A. Onita. Rezerva: T. Craciunescu. Observatori: Fl. Verigeanu, N. Grigorescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.