Aproximativ 1.000 de membri ai principalelor confederatii sindicale reprezentative la nivel national au plecat astazi spre Bruxelles, unde vor participa, alaturi de alti aproape 300.000 de sindicalisti din toate tarile care au sindicate afiliate la C
Aproximativ 1.000 de membri ai principalelor confederatii sindicale reprezentative la nivel national au plecat astazi spre Bruxelles, unde vor participa, alaturi de alti aproape 300.000 de sindicalisti din toate tarile care au sindicate afiliate la Confederatia Europeana a Sindicatelor, la Euromitingul programat pentru sambata, 19 martie. Presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, ne-a declarat ca prin prezenta la aceasta actiune, CNSLR Fratia isi exprima solidaritatea fata de toti salariatii din Europa, cerand totodata sprijin in lupta pentru mentinerea Codului muncii la standardele locale impuse de modelul social european. "Speram sa avem suficient de multe argumente europene pentru a arata ca actualul cod al muncii este cel mai bun", a conchis Petcu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.