Fostul component al trupei Stigma, Claudiu Mirica, nu va face parte din trupa O-Zone. ''Nu a existat si nu exista nici o intentie de a organiza un casting pentru gasirea unui nou membru pentru formatia O-Zone si deci nu puteau exista discutii in ace
Fostul component al trupei Stigma, Claudiu Mirica, nu va face parte din trupa O-Zone. ''Nu a existat si nu exista nici o intentie de a organiza un casting pentru gasirea unui nou membru pentru formatia O-Zone si deci nu puteau exista discutii in aceasta privinta cu Claudiu Mirica.
Nu se va semna nici un contract intre Cat Music si Claudiu Mirica. Materialul prezentat nu se potriveste standardelor noastre. Nu suntem interesati de acest produs. Mai mult decat atat, Cat Music infirma ferm si eventualitatea unei colaborari muzicale intre Emanuel si Claudiu Mirica.
Emanuel tocmai a filmat videoclipul pentru primul sau single de pe noul album, un album solo'', a declarat Dani Popi, boss-ul de la Cat Music.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.