Interpreta piesei "Lacrimi", Bianca Rus, este o noua aparitie pe piata muzicala autohtona. Nici nu a apucat bine sa se lanseze, ca micuta solista a si dat piept cu viata dura din Bucuresti. Fiind din Satu Mare, Bianca a fost nevoita sa se mute in Ca
Interpreta piesei "Lacrimi", Bianca Rus, este o noua aparitie pe piata muzicala autohtona. Nici nu a apucat bine sa se lanseze, ca micuta solista a si dat piept cu viata dura din Bucuresti. Fiind din Satu Mare, Bianca a fost nevoita sa se mute in Capitala, mai precis in zona Pantelimon. Zilele trecute, ardeleanca se intorcea acasa in jurul orei 21.00. La un moment dat, telefonul i-a sunat si, cand sa raspunda, un tanar s-a napustit asupra ei si a incercat sa-i smulga aparatul.
Cantareata, in varsta de 17 ani, nu a cedat si i-a tinut piept agresorului. Bianca a practicat opt ani de zile arte martiale, castigand in 2000, locul III la Campionatul Mondial de Karate din Germania. Asa ca si-a valorificat tehnicile de aparare invatate si l-a pus imediat cu botul pe labe pe talhar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.