Dupa unul dintre cele mai dezastruoase sezoane ale lui AS Roma, ieri dimineata antrenorul Luigi del Neri s-a despartit de formatia din capitala Italiei. O ruptura previzibila, mai ales dupa o serie de trei infrangeri consecutive, ultima cu 0-3 la Cag
Dupa unul dintre cele mai dezastruoase sezoane ale lui AS Roma, ieri dimineata antrenorul Luigi del Neri s-a despartit de formatia din capitala Italiei. O ruptura previzibila, mai ales dupa o serie de trei infrangeri consecutive, ultima cu 0-3 la Cagliari. Contractul a fost anulat pe cale amiabila, presedintele Franco Sensi multumindu-i, la final, fostului tehnician. In locul lui Del Neri a fost promovat ex-internationalul Bruno Conti, in prezent antrenorul echipei de tineret. Bruno Conti a evoluat timp de 18 ani la Roma, fiind adulat de suporteri. Dupa acceptarea ofertei, Conti a declarat: "Sunt incantat si fericit pentru increderea acordata. Sper ca in scurt timp Roma sa revina acolo unde ii este locul".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.